Spring til indhold

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week 2022 kører igen på fuld blus i sin fysiske form. Efter et par års pause skal hovedstaden og byens brostensbelagte gader igen være vært for en eksplosion af street-style, et overflødighedshorn af influencers og de længe ventede, shows. Med andre ord løber årets anden Fashion Week af staben fra d. 9-12 august, og vil som altid give byen energi med mode events, herunder ekstraordinære udstillinger, fede gadefester, minikoncerter, konkurrencer og trendshows.

Hårtendenser går væk fra de nostalgiske 90'ere

I denne blog har copenhagen-art valgt at fokuserer på hår-tendenserne i 2022 og hvor de sidste 2 år har vendt sig mod det rene look og nostalgiske 90’er frisurer, er Copenhagen Fashion Week kommet for at fortælle dig, at det er tid til at gå videre.

I år er der nemlig en overvældende trang til at presse på og fange øjeblikkets energi. Hvis 00’ers elegante straightness-stil førte os ind i 2022 (tænk Dua Lipa og Kim Kardashian), så er denne stil historie nu. I stedet giver frisurer med højde, fylde og naturlighed, en indlevende følelse og tiltrængt glædesrus og lethed. Vi ser pandehår med krøller og svaj, mohawks (og faux-hawks) og 80’er-agtige bølgede vandfald. 

Med andre ord viser modetendensen, at vi går fra det stilrene elegante 90’er-look til de vilde 80’ere og udover inspiration til nyeste trends inden for tøj, vil der også være masser af krølleinspiration at hente under den kommende modeuge i august.

Har dit hår mistet pusten?

Drømmer du om den kraftige mohawk eller de tætte bølgede lokker, men har problemer med hårtab eller decideret skaldethed, så findes der hjælp at hente til rimelige priser. På hårtransplantation.dk kan du få råd og vejledning til forskellige indgreb, samt anbefalinger af gode klinikker og priser på hårtransplantationer i Danmark og udlandet.